Akupunktur fungerade för mig

Akupunktur fungerade för mig

Hej på er! Hoppas att ni mår bra och har en bra dag en fin fredag som denna. Själv mår jag väldigt bra och ser fram emot helgen, men först blir det ett inlägg. Dagens inlägg kommer handla om akupunktur i Vindeln, något som jag provade för ett tag sedan.

Under en period innan jag provade akupunktur hade jag mycket problem med värk i kroppen, dessutom fick jag lätt inflammationer i olika delar av kroppen. När jag väl hade de problemen provade jag det mesta med förhoppningen att det skulle hjälpa mig bli av med problematiken. Det var inget som fungerade lika bra som jag hade hoppats på. Tillslut valde jag att prova akupunktur för att se om det kunde hjälpa mig. Jag vände mig då till ett företag som heter Widings Akupunktur, ett företag som arbetar med akupunktur i Vindeln med omnejd. Det var första gången jag provade akupunktur i mitt liv, därför visste jag inte om det skulle hjälpa mig eller inte. Nu har jag som sagt provat det och det har gått en period sedan dess, så jag kan verkligen ge er en summering om hur det har gått för mig. Som sagt visste jag inte om det skulle hjälpa mig men jag kan meddela er om att det verkligen gjorde det, efter akupunkturen var det som att värken var bortblåst. Sedan dess har jag haft värk i kroppen vid några tillfällen men det är en markant skillnad från tidigare, det är inte lika ofta och inte heller lika intensivt som det var tidigare. Dessutom har jag inte drabbats av någon inflammation sedan dess. Jag är otroligt glad över att denna akupunktur i Vindeln fungerade för mig. Anledningen till att jag ville skriva det här inlägget var för att tipsa er om att testa akupunktur om ni skulle lida av besvär som akupunktur sägs hjälpa mot, det skadar aldrig att prova även om man inte är säker på att det kommer fungera. 


Kommentarer är stängda.