Mentor Doris Grönlund

Mentor Doris Grönlund

Tjenare, hallå, hej! Varmt välkommen ska du vara till min blogg en fin dag som denna. Dagens inlägg kommer handla om Mentor Doris Grönlund och den hjälpen vi har fått av henne med familjeterapi i Hofors, förhoppningsvis blir det intressant att läsa om.

Under de senaste åren har det varit lite turbulent i vår familj, det har varit stora beslut som har tagits som har påverkat oss alla. Något av det största är nog skilsmässan mellan mig och min man, det blev en stor omställning för oss alla. Detta och mycket annat har påverkat vår relation till varandra, barnen är nog de som har tagit hårdast på det. För att vi skulle kunna ha en fungerande familjerelation valde vi att söka upp någon att vända oss till för att få hjälp med familjeterapi i Hofors med omnejd, det var på så sätt vi hittade Mentor Doris Grönlund. Där har vi fått precis all den hjälpen vi var i behov av. Vi gick dit för terapi under en period och det fungerade bra för oss redan från början, därför kände vi inte att vi behövde gå i terapi så länge. Idag har vi slutat med det men både jag och mitt ex har tydligt märkt hur det var bra får vår relation med varandra men även mellan oss och barnen. Jag vågar inte ens tänka hur det hade kunnat sluta om vi inte sökte oss dit för den här typen av hjälp. För att avsluta det här inlägget skulle jag vilja rekommendera er om Mentor Doris Grönlund ifall någon av er är intresserad av familjeterapi i Hofors, jag tycker verkligen att ni borde vända er till henne för att få den hjälpen. Det var allt jag hade att dela med mig av för idag, jag hoppas som sagt att det har varit relativt intressant att läsa om. Kanske har jag till och med hjälpt någon av er genom att skriva det här inlägget.


Kommentarer är stängda.