Hyra släp är en bra lösning

Hyra släp är en bra lösning

Hejsan alla läsare i Ängelholm! Idag ska jag prata lite om släp, och jag kommer fokusera mycket på varför jag tycker det är betydligt bättre att hyra en släpkärra istället för att köpa ett släp eller använda sig av en stor bil. Men vi ska ta saker och ting i rätt ordning, först vill jag naturligtvis hälsa er alla välkomna hit till min blogg igen. Det har varit ett tag sedan jag var inne här och skrev, julen och nyår kom lite i vägen om man säger så. Men nu har vi lagt det bakom oss och så blickar vi fram mot massa roliga blogginlägg!

Det här med släpkärra är ganska intressant. Jag har en del vänner och bekanta som själva äger ett släp, varför vet jag inte riktigt, det är nämligen väldigt sällan som jag hört att eller sett att någon av de faktiskt använder sin släpkärra. Visst kan jag förstå att det är skönt att alltid ha tillgång till en släpkärra, men å andra sidan så finns det gott om ställen som hyr kärror och släp. Jag tror att jag använt ett släp ungefär en gång de senaste fem åren och det var när jag skulle flytta. Det finns absolut tillfällen där du behöver en släpkärra till hands, men frågan du bör ställa dig är då hur ofta de här tillfällen inträffar. Handlar det om max en gång per år så är det kanske inte läge att köpa någon kärra, däremot om man är i behov av det veckovis så kan jag absolut förstå att folk köper det.

Om du hyr släpkärra så behöver du inte bekymra dig över saker som exempelvis besiktning, utan det är bara hyra och sen lämna tillbaka kärran så är allt klappat och klart. Det var allt jag hade att säga den här gången, nu får ni ha det så bra!


Kommentarer är stängda.