Jag älskar västkusten

Jag älskar västkusten

Hej på er! Nu är hösten märkvärt här, kylan och regnet närmar sig med stormsteg. Det perfekta sättet för att påbörja hösten är väl ändå att ta en tillbakablick till sommaren, därför tänkte jag berätta om min sommar för er. Jag och min lilla familj åkte ut till västkusten och bodde på ett hotell på Tjörn, det blev en riktigt mysig semester där vi kunde umgås och ha kul.

Med tanke på hur situationen har sett ut i världen det här året tog vi tillfället i akt och semestrade i Sverige, för att kunna uppleva vårt fina land. En av de första somrarna efter att jag och min sambo hade träffats åkte vi iväg några dagar till Tjörn på västkusten, eftersom det var några år sedan vi var där tänkte vi att det skulle passa perfekt att åka tillbaka. Det var nämligen en plats vi verkligen gillade båda två, nu har vi dessutom vår dotter som vi vill uppleva nya saker med. Inför vår semester kollade vi upp hotell på Tjörn för att se vart vi skulle kunna bo under vår visit, vi hittade då Pilane Bed & Breakfast och kände att det var perfekt för oss. Det låg nära många intressanta platser som vi ville besöka, boendet i sig verkade dessutom helt perfekt. Perfekt är precis vad det blev också, vi bodde otroligt mysigt och trivdes riktigt bra där. Vi hade inte kunnat hitta ett bättre boende för vår semester. Tjörn var precis lika underbart som jag mindes det, när vi var där fick man tillbaka alla härliga känslor som man kände under vår första semester där. Jag kan starkt rekommendera Tjörn till er som vill uppleva västkusten, det är en mysig ö som har mycket att erbjuda. När det kommer till hotell på Tjörn kan jag tipsa er om Pilane Bed & Breakfast, det är ett boende som passar många olika typer av människor.


Kommentarer är stängda.